PALVELUT

SÄHKÖURAKOINTI

Uudiskohteet sekä saneerauskohteet.

Teemme urakointia valmiiden suunnitelmien pohjalta tai avaimet käteen ratkaisuna sisältäen suunnittelun ja asennukset.

Olemme vastanneet sähköurakoinnista esim. asuintaloissa, julkisissa rakennuksissa ja liiketiloissa sekä teollisuuskiinteistöissä (toimisto- ja tuotantotilojen sähköistys, laajennuksia, uudisrakennuksia, tuotantolaitteiden asennuksia).

SÄHKÖHUOLLOT

Teemme huoltoasennukset niin säännöllisten huoltosopimusten mukaan että kertakäynteinä. Ammattitaitoiset asentajamme suorittavat työt sovitussa aikataulussa, laadukkaita tarvikkeita käyttäen ja kohteen erityispiirteet huomioiden.

SÄHKÖAUTOJEN LATAUS

Ympäristöystävällisten sähköautojen suosio lisääntyy tasaisesti. Meiltä saat turvalliset ja tehokkaat latauspisteet niin asuinrakennusten pihoille kuin yritysten parkkipaikoille.

TALOAUTOMAATIO

Olemme KNX Finlandin jäsenyritys ja KNX partner. Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua suunnittelusta käyttöönottoon sekä huoltoa ja kunnossapitoa. KNX on maailmanlaajuisesti hyväksytty standardi koti- ja kiinteistöautomaatioon, sillä voidaan toteuttaa valaistuksen, lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaus energiaa säästäen. Lue lisää

PALOILMOITINJÄRJESTELMÄT

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston, Tukesin, valtuuttama paloilmoitinliike. Tarjoamme paloilmoitinjärjestelmien suunnittelut, asennukset sekä huollot.

TELEASENNUKSET

Toteutamme lähiverkkojen kaapeloinnit ja valokuitujen hitsaukset kiinteistöissä.