• PALOILMOITINJÄRJESTELMÄT

PALOILMOITINJÄRJESTELMÄT

Sähkömies | Sähkötöitä | Paloilmoitinjärjestelmät: Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukesin) valtuuttama paloilmoitinliike.

Paloilmoitinjärjestelmät

Olemme Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukesin) valtuuttama paloilmoitinliike.

Tarjoamme paloilmoitinjärjestelmien

  1. suunnittelut,
  2. asennukset sekä
  3. huollot.

Myös järjestelmien:

  1. laajennukset,
  2. ilmaisimien lisäykset sekä
  3. paikantamiskaavioiden päivitykset hoituvat kauttamme.

Paloilmoitinjärjestelmä parantaa merkittävästi kiinteistön turvallisuutta. Sen avulla palo havaitaan nopeammin ja ohjattu evakuointi antaa ihmisille aikaa pelastautua.

Paloilmoitinjärjestelmien toimintavarmuus ei ole itsestään selvä asia. Laki edellyttää että kiinteistön paloturvajärjestelmät on asianmukaisesti huollettu. Kiinteistön omistajan vastuulla on huolehtia, että kiinteistön järjestelmät ja laitteet ovat toimintakuntoisia.

Paloilmoitinjärjestelmän kunnossapito

Paloilmoitinjärjestelmän toimintakunto varmistetaan laitteiston kunnossapito-ohjelmalla. Laitteistolle nimetty hoitaja huolehtii järjestelmän toimintakunnon ylläpitämisestä kuukausittaisilla testauksilla.

Määräaikaishuollot vuosittain

Paloilmoitinjärjestelmä tulee huoltaa vuosittain paloilmoitinliikkeen toimesta. Järjestelmäkohtaisen perustarkastuksen ohella käydään läpi laitteiston toiminta kuluneen vuoden aikana ja suoritetaan kunnossapito-ohjelman mukaiset toimenpiteet, joita ovat yleisesti mm. kenttälaitteiden koestukset sekä dokumentaation paikkansapitävyyden tarkastus. Tehdystä tarkastuksesta laaditaan aina raportti.

Ota yhteyttä, niin laitetaan paloilmoitinasiat kuntoon!

jouni.virtanen@sahe.fi